1.–NarcisRosRamio

Classificació del 5é lliurament de la Lliga Social 2017-18

Amb el concret i concís tema de “chupa-chups” (Caramel esfèric amb bastonet) vam assistir al veredicte de la cinquena entrega de lo lliga social d’enguany.

Com be sabeu la Lliga Social agafa els mateixos temes de la Fotolliga Agef, i com altres temes d’aquesta temporada, per exemple “pinces de fusta per estendre la roba”, els concursants han tingut que exprimir la seva creativitat per fer la foto desitjada. Tot i que els temes tan concrets semblaria que haurien de limitar les possibilitats a l’hora d’escollir quina foto fer, la creativitat dels socis participants no te límit com podeu veure a les fotos presentades:

https://fotosalt.cat/finalistes-5e-lliurament-lliga-social-2017-2018/

Les valoracions dels nostres jurats van deixar un resultat final apretadissim aquesta vegada.

Dos participants van empatar en el primer lloc , amb una puntuació de 9,00 . Narcís Ramió va presentar un muntatge enigmàtic pel seu significat i amb molta qualitat fotogràfica, tal com va valorar el jurat. Felip Prats amb el títol “ChupJob” va aportar una foto cuidada fins a l’ultim detall , plena d’estètica i erotisme en paraules del nostre jurat Marcel Asso. Felip ens va comentar que el primer que va tenir clar abans de fer la foto es que no volia que es veies el Carmel del chupachups.

 

Amb una puntació de 8,33 van quedar classificats Angel Vilà, Carme Bautista i Toni Villarreal.

 

I amb 8,00 tancaven les 3 puntuacions mes altes d’aquest veredicte Jordi Soldevila, Rosa Ais, Albert Collado, Albert Aumatell i Miquel Padilla.

La classificació despres de la cinquena entrega queda de la seguent manera: Classificació Lliga Social 2017-2018

Enhorabona a tots els participants, us animem a continuar participant i assistint als veredictes a on passem una bona estona parlant de la nostra afició amb molt bona companyia.



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies