Curs il·luminació d’estudi amb Enric Penalba. L’objectiu del curs és conèixer i aprofundir a les tècniques d’il.luminació i apendre a utilitzar el material que tenim a la nostra disposició a l’estudi , treient el màxim rendiment, tant fotografiant objectes (bodegons, natures mortes) com fotografiant persones. Cada sessió està estructurada començant amb una introducció teòrica i finalitzant amb la pràctica. El curs està pensat per fer en 5 sessions de 20:00 a 22:00 hores el díes 3, 10, 17, 24 i 31 de Març de 2020.
TEMARI
Flaixos. Explicació del funcionament dels flaixos
La llum. Fonts de llum i les seves propietats -Mesura de la llum (o com utilitzar el fotòmetre…) -Com modificar la llum (per què serveixen els diferents accessoris i quan utilitzar-los) Controlant la intensitat de la llum (potència de flash, distància, accessoris, opcions de càmera… )
Bodegons. Preparació i col·locació dels elements per aconseguir una composició correcta. – Il·luminació per cada tipus de material i superfície.
Retrat. Planificació de la sessió (dibuixos esquemàtics ) i previsualització del resultat. – Col·locació de les llums segons el que volem explicar – Creant l’ambient de treball amb el-la model.
Psicologia del retrat
Legalitat i contractes.
Material: Cal dur material per prendre notes o apunts, també cal portar moltes idees, però el que no s’ha de dur, en principi, és la càmera de fotos (hi haurà una càmera a disposició per treballar )
PREU
Activitat subvencionada per l’Ajuntament de Salt
Socis: 40 euros No socis: 60 euros
Les places son limitades a 12 persones. Es seguirà l’ordre d’inscripció. El pagament s’ha de fer el primer dia de classe directament al professor.
LLOC i DATES
Dies: Dies: 3, 10, 17, 24 i 31 de Març de 2020 (de 20 a 22 hores)
Lloc :LOCAL SOCIAL AFSALT COMACROS (SALT)
Google Maps: http://goo.gl/L34ddV
Per info i dubtes: admin@fotosalt.cat
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra polÃtica de cookies, pinche el enlace para mayor información.
ACEPTAR