Lliga Social 2016-2017

Novetats Lliga Social 2016-2017

Banner2017_2 Respectant el mateix format que l’any anterior la present edició simplifica els criteris de puntuació i reserva una Olympus OMD-10 MKII per el seu guanyador

Olympus pren el relleu en una nova edició de la Lliga Social de l’Agrupació com a patrocinador principal. Gràcies als amics de la filial ibèrica de la marca nipona el guanyador absolut de la Lliga Social obtindrà com a premi una Olympus OMD-10 MKII amb el kit del Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 EZ, un conjunt valorat en 799 euros.

Olympus OMD-10 MKII

Premi pel guanyador de la Lliga Social 2016-2017

La setena convocatòria de la Lliga Fotogràfica Social de Salt continua el format de la edició anterior i es farà mitjançant la plataforma digital www.concursosdigitales.com integrada a la nostra pròpia web www.fotosalt.cat i comptarà amb un jurat fix que un cop al mes ens acompanyarà durant els veredictes per conduir la xerrada fotogràfica i l’explicació de les valoracions del jurat.
El conductor serà el director del Màster de Fotografia de l’ERAM-UdG i fotògraf professional, Diego Espada. Els dos jurats que completaran les valoracions de les aportacions dels socis seran també els mateixos que el darrer any: el fotògraf professional, maquillador i professor de fotografia de publicitat a l’ERAM-UdG, Marcel Asso, i el també fotògraf professional i mestre de retrat fotogràfic a l’ERAM-UdG, Josep Algans.

La forma de participar serà la mateixa que l’any anterior. L’aportació d’obres estarà oberta entre tres i quatre setmanes abans del veredicte. La setmana justament anterior al veredicte l’aportació d’obres es tancarà per a que el jurat pugui valorar les fotografies presentades i el següent dilluns ens reunirem tots a la Sala de Formació de la Factoria Cultural Coma Cros de Salt per compartir les nostres visions sobre els treballs aportats i escoltar la opinió del jutge director que ens ajudarà a entendre una mica millor allò que s’ha fet i com millorar-ho.

 A diferència de l’any anterior, enguany la única puntuació computable per la classificació final serà la que aconseguirem del jurat. No hi haurà bonificació per participació a la Fotolliga AGEF ni per assistència al veredicte físic a Salt. Limitem així el mèrit del guanyador a la seva perícia com a fotògraf.

Els temes seran els mateixos que a marcat la nova junta de l’AGEF per a la seva Fotolliga per així facilitar que els socis que ho desitgin també puguin participar en el certamen provincial. Recordem que l’agrupació posa a disposició dels socis un sistema gratuït d’impressió i presentació física de les fotografies als diferents veredictes gironins que tindran lloc la següent setmana del veredicte a la nostra entitat. El procediment serà el mateix que l’any passat però se us anirà recordant a cada entrega. Per tant tindrem temps de, si ho creiem oportú, escoltar els consells dels companys i del jurat per millorar la fotografia que presentar a la Fotolliga AGEF.

Els companys que vulguin posar-li un punt més de dificultat a la seva participació es podran plantejar el seu treball a tall de col·lecció podent optar així al premi especial de col·lecció que està premiat amb un trofeu exclusiu. Només caldrà que porti els seu treball presentat durant l’any imprès a 20×30 i muntat en paspartú al sopar d’entrega de premis de la Lliga Social que serà el 26 de maig on de forma col·lectiva i mitjançant vot secret es decidirà qui ha aconseguit reunir la millor col·lecció de totes.

Per tal de conèixer tots els detalls de la present edició us animen a llegir atentament les bases de la Lliga Social que trobareu a la nostra web. Si no heu participat mai a cap concurs per la plataforma www.concursosdigitales.com seria bo que us registréssiu per tal de poder participar amb normalitat al a Lliga Social.

BASES LLIGA SOCIAL 2016-2017: https://www.fotosalt.cat/tmp//bases-lliga-social-2016-2017/

Esperant-vos a tots només desitjar-vos sort i molta foto per aquesta nova temporada 2016-2017.

 



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies