1er-Fotolliga2015

1er Lliurament FotoLliga – Tema «Bicicletes»

Cartell_Fotolliga-1-lliurament
Estem a menys d’un mes per el primer lliurament de la Fotolliga Inter clubs 2014-2015. Tal i com us vam comunicar en el seu dia aquest any tenim moltes novetats. La més important és el format de presentació de la fotografia, podeu triar:

Categoria retoc bàsic on s’acceptaran les fotografies que tinguin correccions globals i puntuals de to, ajust de blancs, lluminositat, contrast, saturació de color i l’ús moderat d’ombres i il·luminació. La conversió de la imatge a blanc i negre i els virats. L’enfocament moderat i la reducció selectiva de soroll digital i gra. L’eliminació de vinyetes, neteja de partícules així com la correcció de distorsions i aberracions òptiques. El retall i reenquadrament (amb moderació).

Categoria il·lustració. En aquesta categoria es permet aplicar a les fotografies qualsevol tècnica que l’autor consideri oportú amb la única limitació que les fotografies utilitzades han d’haver estat preses pel propi autor quedant prohibit expressament la utilització de fotografies de tercers.

Si teniu dubtes, la frontera entre una categoria i una altra és no moure, clonar, eliminar, importar, píxels. Els píxels registrats hi són i han de perdurar en la categoria de retoc bàsic.

Us recomanem que llegiu detingudament les bases: https://db.tt/gFvVjmvA


La primera entrega es farà a Salt amb el tema Bicicletes

Descripció: A la foto s’ha d’identificar que el tema principal és una bicicleta.

Lloc:

BAR RESTAURANT TORREMIRONA
C/ Willy Brand, 25 – Pol. Ind. Torremirona
17190 SALT (Girona) Tel. 972 401200
MAPA: https://goo.gl/maps/eaGmZ

Horaris:

21:00 hores Inici sopar Jurat
21:30 hores Recepció d’assistents i tancament de recepció de fotografies
22:00 hores Sopar i Inici de veredicte

Menú:

PICA PICA:
Embotits
Esqueixada de bacallà
Cabdells amb anxoves
Truita de patates
Calamars a la romana
Torrades gratinades amb escalivada i formatge de cabra

SEGON PLAT A TRIAR
Graellada de carn (pollaste, botifarra, xurrasco)
Bistec de vedella
Filet de porc al porto
Entrecot de vedella a la brasa
Bacallà amb pebrot i tomata
Sèpia a la planxa

POSTRES
Flam
Crema catalana
Peres al vi
Gelats variats
Pastís de xocolata
Tarta al Whisky
Fruita del temps

Pa, vi, aigües minerals i cafès

…………………………….. 20.00 € (IVA inclòs) Per persona

RESERVA de TAULA

IMPORTANT!!! Cal fer reserva prèvia de les persones assistents al sopar. Tota persona que no estigui inscrita no tindrà taula.

 

25 anys de molta foto!!



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies