2on-fotolliga2016

2on Lliurament FotoLliga “Finestres”

2on-fotolliga2016

La segona entrega de la Fotolliga Inter clubs 2015-2016 es farà a Girona, recordem que el tema és: Finestres.

Descripció: Un element arquitectònic que se situa en un va o buit elevat sobre el sòl, que s’obre en una paret amb la finalitat de proporcionar llum i ventilació a l’estada corresponent.
(*) No s’acceptarà cap SÍMIL del tema proposat (joguina, pintura, ombra, etc.)


IMPORTANT !!! cal registre previ abans de participar (darrera oportunitat per participar). Per evitar errades i facilitar la feina, es deshabilitarà el formulari d’inscripcions 48 hores abans del lliurament (sigueu previsors i no ho deixeu per darrera hora). Podeu accedir al formulari en aquest enllaç: Inscripció.

FORMAT: S’admetrà qualsevol tècnica fotogràfica sobre paper, essent lliure la mida de la imatge fotogràfica. Les fotografies aniran reforçades amb cartró o paspartú de 30×40 cm, sense marcs ni vidres i podran ser presentades tant en format vertical com apaïsat.

IMPORTANT !!! Obligatòriament s’haurà d’identificar les obres amb el número d’identificació donat en el registre a la Fotolliga de cadascun dels participants. Addicionalment es podrà ampliar la identificació amb el nom i Agrupació.
Tota obra que no estigui correctament identificada quedarà desqualificada.

Dia: Divendres 20 de Novembre de 2015
Lloc:

Restaurant l’Estanc de l’Avellaneda
Carretera Barcelona 483
17005 Girona
972 21 48 03
MAPA: https://goo.gl/maps/7HoYnArrtsA2

Horaris:

21:00 hores Inici sopar Jurat
21:30 hores Recepció d’assistents i tancament de recepció de fotografies
22:00 hores Sopar i Inici de veredicte

Menú:

1r Plat

Pica pica (amanida, calamars a la romana, croquetes, assortit de patés, torrades)

2n Plat a escollir entre:

Botifarra de pagès a la brasa
Pollastre  a la brasa
Llom a la brasa
Xurrasco a la brasa
Conill a la brasa
Costelló a la brasa
Galta a la brasa
Sèpia a la planxa
Lluç a la planxa
Suprema de bacallà fregit
Suprema de bacallà a la muselina d’all tendre

Postres

Flam
Quallada
Iogurts
Fruita del temps
Gelat de vainilla amb xocolata calenta
Profiteroles amb xocolata calenta
Pastís del dia
Crocant

Vi, aigua, gasosa

Café, tallat, infusió

…………………………….. 20.00 € (IVA inclòs)/persona

IMPORTANT!!!  Cal fer reserva prèvia de les persones assistents al sopar.

Les inscripcions es tancaran dimecres dia 18 de Novembre.
Tota persona que no estigui inscrita no tindrà taula.

RESERVA de TAULA


Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies