Cartell3-Taller-Aliments-2017

Taller de Fotografia d’Aliments

Un monogràfic per aproximar-nos a una de les disciplines més utilitzades en la publicitat: LA FOTOGRAFIA D’ALIMENTS.

En aquest taller aprendrem a conceptualitzar i desenvolupar projectes fotogràfics per a clients d’empreses d’alimentació i begudes, així com del sector de restauració.

Nota: Es recomana tenir un domini còmode de la càmera.

Programa del Taller d’Aliments

El taller es farà en una única sessió de 7-8 hores en un estudi-cuina a Girona.

IL·LUMINACIÓ
· Llum natural, Llum contínua, Tipus d’il·luminació.
· Esquemes d’il·luminació.

ESTILISME DE PROPS (PROPS STYLING)
· Mood (Fotografia fosca, Fotografia lluminosa, Mystic Light)
· Superfícies i fons, Props, Color.

ESTILISME ALIMENTS (FOOD STYLING)
· Trucs d’estilisme culinari.

FOTOGRAFIA DE BODEGONS (STILL LIFE O TABLETOP)
· Composició, Profunditat de camp, Angles de tir, Orientació de les fotos.

 

La dinàmica del taller serà teòrica i pràctica.

10h – 10.15h: arribada al taller i presentació.

10:15-12:30: Passi de diapositives i teoria.

12:30-12:45: Coffee break

12:45 – 14h: Inici de la part pràctica del taller

14h – 15h: Break per menjar

15h- 18:45: Continuació de les pràctiques.

18:45 – 19h: Fi del taller i ronda de preguntes i respostes.

Nota: Pel que fa a la part pràctica, es muntarà un set per cada 2-3 participants.

Lloc:

SALA FORMACIÓ – Espai Gastronòmic ‘Tots a Taula’ (Girona)
c/ Canonge Dorca, 28 17005 Girona
Web: http://www.totsataula.com
Google Maps: https://goo.gl/GhWlVG

DINAR DISSABTE: Sala Formació – Tots a Taula (Girona) * INCLÒS
Web: http://www.restaurant-torremirona.com/contacto
Google Maps: https://goo.gl/maps/WXUbf

Horaris:

Dissabte 21 de Gener (Teoria i pràctica)
– Sessió de Matí de 10:00 a 14 hores
– Dinar de 14 a 15 hores
– Sessió de Tarda de 15 a 19 hores

Obligatori el registre d’aquesta activitat abans del 17 de Gener.

Per info i dubtes: admin@fotosalt.cat

Places d’assistents limitades!!!

INSCRIPCIÓ TALLER

 


QUI ÉS STUDIO TORDEN?

Studio Torden va ser creat a Barcelona el 2014 formalment, però ja teníem clients amb els que portàvem un parell d’anys treballant. Els seus fundadors som Lisette Gómez i Fernando Pagès; dissenyadors gràfics i fotògrafs, formats a Caracas, Veneçuela. Al llarg dels nostres anys d’experiència hem treballat en el sector de les arts gràfiques, el disseny, la moda i la fotografia. En aquesta última ens especialitzem en gastronomia i més realitzem estilisme culinari.

Les nostres fotografies busquen transmetre l’esperit de cada restaurant, l’ànima de cada xef i la filosofia que mou a una marca. Som exigents amb nosaltres mateixos i ens agrada superar-nos amb cada nou projecte, de manera que no parem de treballar en noves idees i de plantejar-nos nous reptes.

Treballem amb diferents tipus de clients, des de restaurants fins a agències i marques d’alimentació: http://studiotorden.es/clientes.html.

http://www.studiotorden.es/fotografia-de-alimentos.html



Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. ACEPTAR

Aviso de cookies